Otvorena “Pekarnica Pregrada”

pekom-logo


 

PekarnicaPregrada

Od danas, 05. studenoga 2018. godine građani Grada Pregrade moći će pronaći prepoznatljive pekarske proizvode, pod zaštitnim znakom “Pekomova kvaliteta”, na novoj lokaciji u samom centru grada u prodavaonici na adresi Ulica Stjepana Radića broj 2.

Suvremeno opremljen prostor, uslužno osoblje, domaće recepture proizvoda prilagođene industrijskoj proizvodnji, kvaliteta koja je već desetljećima Pekomov zaštitni znak, razlog su više da posjetite ovaj novootvoreni prodajni prostor.

Pekom još od 2007. godine primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. S njime je uveden i sustav upravljanja sigurnošću hrane HACCP. Ti sustavi osiguravaju kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda što je bitno za kupce. Svi naši dobavljači sirovina strogo su kontrolirani i moraju imati certifikate ISO i HACCP.

U našim maloprodajnim prostorima u Krapini, Humu na Sutli, Oroslavju te sada ponovno i u Pregradi možete se opskrbiti pekarskim proizvodima, a iz asortimana izdvajamo tradicionalne okuse: vinogradarski kruh, kukuruzni kruh, štangice sa sirom i sjemenkama, klipići, ružica s orasima, a za mlađe razne vrste sendviča, pizza, bureka, muffina,…

Posjetite nas u radnom vremenu: 05:30 do 17:00 te se uvjerite u “Pekomovu kvalitetu”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.