Novosti

Otvorena “Pekarnica Pregrada”

pekom-logo


 

PekarnicaPregrada

Od danas, 05. studenoga 2018. godine građani Grada Pregrade moći će pronaći prepoznatljive pekarske proizvode, pod zaštitnim znakom “Pekomova kvaliteta”, na novoj lokaciji u samom centru grada u prodavaonici na adresi Ulica Stjepana Radića broj 2.

Suvremeno opremljen prostor, uslužno osoblje, domaće recepture proizvoda prilagođene industrijskoj proizvodnji, kvaliteta koja je već desetljećima Pekomov zaštitni znak, razlog su više da posjetite ovaj novootvoreni prodajni prostor.

Pekom još od 2007. godine primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. S njime je uveden i sustav upravljanja sigurnošću hrane HACCP. Ti sustavi osiguravaju kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda što je bitno za kupce. Svi naši dobavljači sirovina strogo su kontrolirani i moraju imati certifikate ISO i HACCP.

U našim maloprodajnim prostorima u Krapini, Humu na Sutli, Oroslavju te sada ponovno i u Pregradi možete se opskrbiti pekarskim proizvodima, a iz asortimana izdvajamo tradicionalne okuse: vinogradarski kruh, kukuruzni kruh, štangice sa sirom i sjemenkama, klipići, ružica s orasima, a za mlađe razne vrste sendviča, pizza, bureka, muffina,…

Posjetite nas u radnom vremenu: 05:30 do 17:00 te se uvjerite u “Pekomovu kvalitetu”.

 

Otvorena “Pekarnica Oroslavje”

pekom-logo


 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon prodavaonica u Krapini, Pregradi i Humu na Sutli, Pekomovi proizvodi mogu se od 13. siječnja kupiti i u Oroslavju.

Pekomov zaštitni znak su domaće recepture proizvoda prilagođene industrijskoj proizvodnji. Tu su za one tradicionalne: Vinogradarski kruh, kukuruzni kruh, štangice sa sirom i sjemenkama, klipići, ružica s orasima, a za mlađe razne vrste sendviča, pizza, bureka, muffina,…

Pekom još od 2007. primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. S njim je uveden i sustav upravljanja sigurnošću hrane HACCP. Ti sustavi osiguravaju kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda što je bitno za kupce. Svi naši dobavljači sirovina strogo su kontrolirani i moraju imati certifikate ISO i HACCP.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda,…

Radno vrijeme „Pekarnice Oroslavje“ je od 5:30 do 17:00 sati.

 

Otvorena “Pekarnica Hum na Sutli”

pekom-logo


IMAG5153

U poznatim Pekomovim proizvodima kao što su štangice, klipići, špek – rolice, krafne, bureci, štrukli, punjena lisnata peciva, bućko i žućko, ali i krapinskom, kukuruznom i zagorskom kruhu od 13. veljače može se uživati i u Humu na Sutli. Trgovinu pekarskim proizvodima svečano su otvorili: Općinski načelnik Hum na Sutli Zvonko Jutriša, predsjednica vijeća Općine Hum na Sutli Rozalija Miklaužić, gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović, direktorica Krakom-a Katarina Posilović, direktor Pekom-a Ivica Hršak.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda,…

Novi proizvod – DOMAĆI KLIPIĆ

pekom_logo

 

 

 


Domaći klipić3

 

Pšenično brašno bijelo T-550, voda, mlijeko u prahu (5,7 %), kvasac, šećer, sol, biljno ulje suncokretovo, masni namaz (biljne masti (palma, palmin stearin, kokos, palmina koštica), biljna ulja (soja), voda, emulgator (E471, soja lecitin), kuhinjska sol 0,4 %, konzervans E200, regulator kiselosti limunska kiselina, aroma), jaja, kim. Može sadržavati tragove soje, sezama i orašastih plodova.

Posjetite nas u našim prodavaonicama, probajte DOMAĆI KLIPIĆ i uvjerite se da je kod nas kvaliteta ipak najjeftinija…

Vaš Pekom

GRADSKA PEKARNICA preselila u novi prostor

pekom-logo

 

 


gradska1_1

Gradska Pekarnica od sada na novoj adresi, u Magistratskoj 2.

Preseljenjem u nove prostore Vaša pekarnica Pekom  omogućuje Vam još veći užitak i zadovoljstvo u Vašim posebnim trenucima blagovanja.

Miris i okus… ….udobnost i ponovo zadovoljstvo… Sve to i još više naći ćete u našoj novoj prodavaonici u Magistratskoj ulici. … Vaš Pekom!

gradska1_5 gradska1_4 gradska1_3 gradska1_2

Novi proizvod – RUŽICA S ORASIMA

pekom_logo


Vrijedne ruke naših pekara pripremile su za Vas novi proizvod, slasnu i sočnu RUŽICU S ORASIMA. Kao i svi naši proizvodi, ružica s orasima napravljena je  od najkvalitetnijih sastojaka. Vjerujte nam, kombinacija ovog izvana hrskavog, a iznutra sočnog peciva i bogatog nadjeva od oraha sigurno će Vas oduševiti.

Ružica s orasima

 

SASTOJCI: Pšenično brašno bijelo T-550, nadjev od oraha 27% (šećer, orasisirutka u prahu, bubreno brašno (krumpir, riža), pšenične posije, rižino brašno, arome, antioksidans E300), biljna mast, biljno ulje, kvasac, emulgator E471, kiselina: limunska kiselina, konzervans E202, aroma, voda, mlijeko u prahu, sol, biljne masti (palmin stearin, mast palmine koštice), šećer, tvar za tretiranje brašna E300, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja E170, sojino brašno, emulgatori E472e i E471, enzimi: alfa amilaza, amiloglukozidaza, glukoza oksidaza, ksilanaza, lipaza, maltogena amilaza. Može sadržavati tragove jaja i sezama.

 

Posjetite nas u našim prodavaonicama, probajte Ružicu s orasima i uvjerite se da je kod nas kvaliteta ipak najjeftinija…

Vaš Pekom