Novosti

Otvorena “Pekarnica Oroslavje”

pekom-logo


 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon prodavaonica u Krapini, Pregradi i Humu na Sutli, Pekomovi proizvodi mogu se od 13. siječnja kupiti i u Oroslavju.

Pekomov zaštitni znak su domaće recepture proizvoda prilagođene industrijskoj proizvodnji. Tu su za one tradicionalne: Vinogradarski kruh, kukuruzni kruh, štangice sa sirom i sjemenkama, klipići, ružica s orasima, a za mlađe razne vrste sendviča, pizza, bureka, muffina,…

Pekom još od 2007. primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. S njim je uveden i sustav upravljanja sigurnošću hrane HACCP. Ti sustavi osiguravaju kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda što je bitno za kupce. Svi naši dobavljači sirovina strogo su kontrolirani i moraju imati certifikate ISO i HACCP.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda,…

Radno vrijeme „Pekarnice Oroslavje“ je od 5:30 do 17:00 sati.

 

Otvorena “Pekarnica Hum na Sutli”

pekom-logo


IMAG5153

U poznatim Pekomovim proizvodima kao što su štangice, klipići, špek – rolice, krafne, bureci, štrukli, punjena lisnata peciva, bućko i žućko, ali i krapinskom, kukuruznom i zagorskom kruhu od 13. veljače može se uživati i u Humu na Sutli. Trgovinu pekarskim proizvodima svečano su otvorili: Općinski načelnik Hum na Sutli Zvonko Jutriša, predsjednica vijeća Općine Hum na Sutli Rozalija Miklaužić, gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović, direktorica Krakom-a Katarina Posilović, direktor Pekom-a Ivica Hršak.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda,…

Novi proizvod – DOMAĆI KLIPIĆ

pekom_logo

 

 

 


Domaći klipić3

 

Pšenično brašno bijelo T-550, voda, mlijeko u prahu (5,7 %), kvasac, šećer, sol, biljno ulje suncokretovo, masni namaz (biljne masti (palma, palmin stearin, kokos, palmina koštica), biljna ulja (soja), voda, emulgator (E471, soja lecitin), kuhinjska sol 0,4 %, konzervans E200, regulator kiselosti limunska kiselina, aroma), jaja, kim. Može sadržavati tragove soje, sezama i orašastih plodova.

Posjetite nas u našim prodavaonicama, probajte DOMAĆI KLIPIĆ i uvjerite se da je kod nas kvaliteta ipak najjeftinija…

Vaš Pekom

GRADSKA PEKARNICA preselila u novi prostor

pekom-logo

 

 


gradska1_1

Gradska Pekarnica od sada na novoj adresi, u Magistratskoj 2.

Preseljenjem u nove prostore Vaša pekarnica Pekom  omogućuje Vam još veći užitak i zadovoljstvo u Vašim posebnim trenucima blagovanja.

Miris i okus… ….udobnost i ponovo zadovoljstvo… Sve to i još više naći ćete u našoj novoj prodavaonici u Magistratskoj ulici. … Vaš Pekom!

gradska1_5 gradska1_4 gradska1_3 gradska1_2

Novi proizvod – RUŽICA S ORASIMA

pekom_logo


Vrijedne ruke naših pekara pripremile su za Vas novi proizvod, slasnu i sočnu RUŽICU S ORASIMA. Kao i svi naši proizvodi, ružica s orasima napravljena je  od najkvalitetnijih sastojaka. Vjerujte nam, kombinacija ovog izvana hrskavog, a iznutra sočnog peciva i bogatog nadjeva od oraha sigurno će Vas oduševiti.

Ružica s orasima

 

SASTOJCI: Pšenično brašno bijelo T-550, nadjev od oraha 27% (šećer, orasisirutka u prahu, bubreno brašno (krumpir, riža), pšenične posije, rižino brašno, arome, antioksidans E300), biljna mast, biljno ulje, kvasac, emulgator E471, kiselina: limunska kiselina, konzervans E202, aroma, voda, mlijeko u prahu, sol, biljne masti (palmin stearin, mast palmine koštice), šećer, tvar za tretiranje brašna E300, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja E170, sojino brašno, emulgatori E472e i E471, enzimi: alfa amilaza, amiloglukozidaza, glukoza oksidaza, ksilanaza, lipaza, maltogena amilaza. Može sadržavati tragove jaja i sezama.

 

Posjetite nas u našim prodavaonicama, probajte Ružicu s orasima i uvjerite se da je kod nas kvaliteta ipak najjeftinija…

Vaš Pekom