KRUŠNE MRVICE

Drugi pekarski proizvod – krušne mrvice

SASTOJCI: Pšenično brašno (polubijelo T-850 i bijelo T-550), voda, kvasac, kuhinjska sol, dekstroza, emulgator E472e i E471, regulator kiselosti E170, enzimi (alfa amilaza, amiloglukozidaza, glukoza oksidaza, ksilanaza, lipaza, maltogena amilaza), tvar za tretiranje brašna: askorbinska kiselina, biljne masti (palmine, kokosova), šećer, sojino brašno.

Može sadržavati tragove sezama, jaja, mlijeka, orašastih plodova.

Rok trajanja: do 180 dana

NETO: 0,5 kg

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g 
Energija (kJ/kcal)1581/378
Masti (g)2.45
Od kojih zasićene masne kiseline (g)0.88
Ugljikohidrati (g)77.11
Od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)11.5
Sol (g)2.6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.