
KRUŠNE MRVICE
Drugi pekarski proizvod – krušne mrvice
SASTOJCI: Pšenično brašno (polubijelo T-850 i bijelo T-550), voda, kvasac, kuhinjska sol, dekstroza, emulgator E472e i E471, regulator kiselosti E170, enzimi (alfa amilaza, amiloglukozidaza, glukoza oksidaza, ksilanaza, lipaza, maltogena amilaza), tvar za tretiranje brašna: askorbinska kiselina, biljne masti (palmine, kokosova), šećer, sojino brašno.
Može sadržavati tragove sezama, jaja, mlijeka, orašastih plodova.
Rok trajanja: do 180 dana
NETO: 0,5 kg
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g | |
---|---|
Energija (kJ/kcal) | 1581/378 |
Masti (g) | 2.45 |
Od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.88 |
Ugljikohidrati (g) | 77.11 |
Od kojih šećeri (g) | 0 |
Bjelančevine (g) | 11.5 |
Sol (g) | 2.6 |